Contact

7mesh kommer till Sverige

Det kanadensiska cykelklädesmärket 7mesh med rötter i Squamish, British Columbia, får en svensk agent i form av Åreföretaget Hjärtat. Bakom varumärket står några av de tidigare nyckelpersonerna från Arc’teryx. Företaget gör några av världens mest tekniska cykelkläder och lägger stor vikt vid att leverera samma höga nivå på funktion till både kvinnor och män.

För att läsa mer om varumärket och se alla produkter, gå in på www.7meshinc.com

För mer information kring varumärket i Sverige: Teodor Malmborg, teodor@hjartat.net

Jobba på Hjärtat i Åre

Vi är på jakt efter en webbutvecklare till vårt team i Åre – en kreativ utvecklare som helst älskar att åka skidor eller bräda.

Hjärtat är en prisvinnande kreativ produktionsbyrå med fokus på outdoor- och besöksbranschen. Vi specialiserar oss på att bygga varumärken, kampanjer, kommunikationslösningar, design och webbshoppar som står ut från mängden. Med ett trivsamt kontor i anrika Sporthotellet mitt i Åre har byrån en nära anknytning till outdoor och ski-in/ski out. Vi jobbar med roliga och inspirerande kunder som MIPS, Arc’teryx, Alpina VM Åre 2019, Scandinavian Outdoor Group m.fl.

Egenskaper hos den vi söker:

• Ett par års erfarenhet av utveckling • Bra förståelse för att förvandla skiss och idé till färdig webb. • Självgående • Grym på WordPress • Bra känsla för färg och form • Lite av en copywriter och bra på stavning

Vi är en liten byrå där alla hjälps åt i de flesta projekt vi arbetar med och tar ansvar för att lämna en hög och jämn kvalitet.
Skicka din ansökan tillsammans med portfolio till jobb@hjartat.net

Hållbar destinationsutveckling

Under 2012 – 2015 så genomförde Tillväxtverket projektet Hållbar destinationsutveckling – HDU.
Åre blev utvald som en av fem destination med stor potential att utvecklas mot internationella marknader på ett hållbart sätt.

På Hjärtat har vi varit högst delaktiga genom ett par moment i projektet – dels utvecklade vi kampanjsajten Biking Åre
som var en del av satsningen att öka sommarturismen i byn med fokus på cykling.

Sedan har vi även tillsammans med filmare Simon Sjörén byggt en sajt för att på ett modernt och intressant sätt redovisa hela HDU-projektet och dess olika satsningar.

Gå in på sajten och läs och hör mer om alla olika satsningar på hållbarhet och destinationsutveckling i Åre.

http://hduare.se/

Svensk PR-byrå för Arc’teryx

Det välrenommerade outdoorföretaget Arc’teryx ökar sitt fokus på norra Europa. För att bättra på sin synlighet som varumärke i en tuff bransch har de gett PR-uppdraget för Sverige och Norge till byrån Hjärtat i Åre.

– ”Vi ser fram emot att jobba med Hjärtat. Då de är baserade i Åre och har djup kundförståelse och branschkunskap inom outdoor, skidåkning och klättring så var det ett naturligt val för oss. ”, säger Katharina Habermann, PR och kommunikationschef på Arc’teryx EMEA.

Med start i september så tar Hjärtat över från Kern Gottbrath Kommunikation i München för att ta hand om norska och svenska marknaderna och jobba aktivt i relevanta marknadsföringskanaler.

Vélosophy

En nypa cykel och en nypa filosofi. Ett cykelköp som gör nytta.
Förutom att Vélosophy har grymt fina cyklar så finns det en fin tanke i konceptet.
För varje cykel de säljer så doneras en cykel till en flicka i en skola i Ghana via Unicef.

Läs mer på deras sajt »

Vässa säljet

En av våra kunder – Samba har ett helt annat synsätt på hur företag skall träna sin personal inom försäljning. Varje del och individ i ett företag har en säljande roll. Mer än bara säljaren. VD:n säljer, kundsupporten säljer, webben säljer, uppfattningen om varumärket säljer. Alla säljer på olika sätt, med olika verktyg och individuella förutsättningar. Den gemensamma synen på försäljning är ett företags säljkultur. Med en vassare säljkultur kan helheten bli större än summan av delarna.

Läs mer om Sambas koncept för att Vässa säljet »

Fjelljakt

41,1 km från Hjärtats kontor i Åre hittar du Medstugan, byggt av Carl Fredrik Liljevalch mellan 1896-97. Här har kungliga och förnäma utländska gäster jagat sedan dess. Johan Persson driver Fjelljakt som i dag förvaltar arvet vidare. Rip- och älgjakt i sagolik vildmark, kungligt boende med kulinarisk topping.
Vi är stolta över att få leverera en ny website åt Fjelljakt.

fjelljakt

KULLMAN KNIPER NYTT OMSLAG

Köper du nya numret av Outside så kan du läsa mer om löparbohemen Markus Torgeby som klev ur kåtan och in i rampljuset plus att du får tjuvläsa ett kapitel ur hans nya bok. Vår inhouse-fotograf Jonas Kullman har plåtat omslaget.

11134021_10152784187047895_8338830683347050279_o (1)

Skiers Lodge

Just nu utvecklas ett av fjällvärldens mest spännande boenden – alldeles intill bergbanan, liftarna och ett stenkast från torget. Tillsammans med Murman Arkitekter och Skiers Accredited skapas ett modernt fjällboende för dig som verkligen gillar Åre och allt byn har att erbjuda. 13 bostadsrätter för dig som söker det där lilla extra när det kommer till kvalitet och funktion i fjällen. Modern arkitektur kombinerat med naturmaterial för att skapa rätt atmosfär och för att möta de specifika behov som din fjällvistelse kräver.

logo1

logo

Har du alltid önskat att du kan fixa i ordning din cykel, men känner att du inte har bra koll? Gå en cykelmekarkurs hos Bonne Mécanique på Söder i Stockholm. Stället drivs av ett supertrevligt gäng och miljön i verkstaden och cafét är inspirerande och skön.

Gå till sajten »

JonasKullman-1412-3239

Svensk hotellwebb bäst i Europa


– Prestigepris till bokningsvänlig sajt inom besöksnäringen 

Tott Hotell Åres webb har utsetts till europavinnare i kampen om årets bästa hotellwebbplats i International Hotel Awards 2012. Tävlingen delar årligen ut priser till besöksnäringen i kategorier som inredning, marknadsföring, arkitektur och webb. Övriga pristagare i år är bland annat The Ritz-Carlton i Qatar, Draycott Hotell i London och The Madison i Washinton D.C, USA.

Se den vinnande webbsidan www.tottare.com

ihotelaward
HJÄRTAT