Besök sajten »

Kund

Arc’teryx EN

Hjärtats roll

PR

Arc’teryx EN

Arc’teryx är ett globalt designföretag baserat i North Vancouver, Kanada, som specialiserar sig på tekniska kläder och utrustning med högsta funktion. Företaget som är helt designorienterat har en hög fokus på hållbarhet och produkterna distribueras genom över 3000 återförsäljare över hela världen inklusive 50 egna butiker. Arc’teryx är döpt efter Archaeopteryx Lithographica, den första reptilen som utvecklade fjädrar för att flyga.

Vårt uppdrag

Sedan 2015 är Hjärtat ansvarig för varumärkets PR-arbete i Sverige och Norge inklusive medieköp. På ett proaktivt sätt har Hjärtat hjälpt Arc’teryx att öka sin närvaro i både sociala och traditionella medier. Vårt arbete innefattar lokalisering och distribution av pressreleaser, etablerande av kontakter med varumärkesambassadörer och influencers samt planering och exekvering av varumärkets annonskampanjer på helårsbasis.

Arc'teryx är branschledande kring tekniska innovationer och kända för sin höga kvalitet.

För varumärket  har vi skapat relationer med influencers och varumärkesambassadörer som tillsammans har närmare en miljon följare.
Utöver traditionell PR och arbete med influencers har vi hjälpt Arc'teryx på eventsidan.

Vi arrangerade vi ett event i Oslo för att bygga relationer med nya varumärkesambassadörer med produktvisning och föreläsningar från varumärkets designer och sponsrade atleter.